Branddetectie
Camerasystemen
Inbraakdetectie
Toegangscontrole

Je veilig voelen is een keuze

Veilig wonen, werken en leven, dat willen we allemaal. Een inbraak of brand brengt niet alleen materiële schade met zich mee, het zorgt ook voor een gevoel van onveiligheid. Dit snappen wij bij Van der Molen Beveiligingstechniek maar al te goed. Sinds 1963 ontzorgen wij bedrijven en particulieren als het gaat om de meest uiteenlopende beveiligingswensen. Hoe? Met praktische en eerlijke oplossingen waar u op kunt vertrouwen.

Vanuit ons kantoor in Enschede werkt een kundig en gedreven team dagelijks aan het leveren van professionele oplossingen op het gebied van brand- en inbraakdetectie, camera- en toegangscontrolesystemen, noodverlichting, en meer. Oplossingen op maat die die doen wat ze beloven, die exact aansluiten bij uw wensen én die voldoen aan de laatste wet- en regelgeving. En dat niet alleen.

Bij Van der Molen werken wij met de nieuwste en meest geavanceerde technologieën en systemen, maar gaat er daarnaast niets boven ruim 50 jaar ervaring in het vak en de nodige dosis Twentse nuchterheid waarmee ons familiebedrijf groot is geworden. Dit zodat onze klanten zich 24 uur per dag veiliger voelen. Thuis en op het werk!

Kortom: zoekt u een betrouwbare partner die écht met u meedenkt? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Continu leren in samenwerking met Solar School