André van Woudenberg, Schuurman Schoenen

André van Woudenberg,
Schuurman Schoenen

‘Nog nooit inbraak gehad’

Oké, er liggen alleen rechterschoenen in de winkels. Kasgeld is er ook amper. Daarnaast gaat er een schrikeffect uit van de raamstickers die zeggen dat Schuurman Schoenen elektronisch is beveiligd. Of er daarom nooit is ingebroken bij de detailhandelsketen en het hoofdkantoor? Dat is natuurlijk gissen. Supportmanager André van Woudenberg van de keten is er in ieder geval blij mee.

Controle gewoon tijdens winkeltijden

“Al zo’n 30 jaar werken we met Van der Molen voor elektronische beveiliging. In al die tijd hebben we nog nooit inbraak of brand gehad. Om het veilig te houden controleren ze elk jaar iedere installatie. Dat kan gewoon tijdens winkelopeningstijden.” Een hele zorg minder voor schoenenwinkels die soms 7 dagen per week open zijn …

Supersnel schakelen
Wat Van Woudenberg vooral prettig vindt? “Hoe snel Van der Molen reageert. Als onze filiaalmanagers de winkeldeur ’s morgens openen, melden ze met een pasje het alarm af. Speelt er ontslag? Dan moeten we zo’n pasje soms binnen twee minuten blokkeren. Van der Molen regelt dat altijd goed.” Verder ervaart hij dat elke vraag er snel wordt beantwoordt. “Het is niet ‘u vraagt, wij draaien’, maar ze zoeken altijd gevraagd en ongevraagd naar goede oplossingen.”

Dat past wel
Bij calamiteiten ervaart de supportmanager hetzelfde. “De storingsdienst neemt altijd de telefoon op. Zo hadden we op eerste kerstdag eens een probleem met het alarm. De storingsdienst kwam toen onmiddellijk. Als het niet werkt, heb je een ongerust gevoel. Als het is opgelost, heb je echt een samen-gevoel. Van der Molen sluit dan ook perfect aan bij onze eigen slogan: ‘Dat past me wel.’”

Ook benieuwd wat we voor ú kunnen betekenen?

Bel ons! Onze adviseurs helpen u graag en geheel vrijblijvend verder.

Vraag informatie aan