Partners

Partners
Siemens

Siemens

Van der Molen is een trotse Siemens Solutions partner. Wanneer u zaken doet met een Siemens partner bent u verzekerd van vakbekwaamheid en betrouwbaarheid. Siemens partners werken met de nieuwste hoogwaardige techniek en hebben hun kennis altijd up-to-date, daar worden zij ook jaarlijks op getoetst.

Partners leveren toegevoegde waarde doordat ze:

  • Regionaal dichtbij u zitten.
  • Branche specifieke kennis van de markt in uw regio hebben.
  • Specialistische ondersteuning bieden op gebied van beveiligingstechniek.
  • Een fijnmazig distributienetwerk hebben, met spare parts en voorraad in uw regio.
  • Met een eigen landelijk servicenetwerk 24/7 onderhoud, service en support kunnen leveren.
Bezoek website
Mobotix

Mobotix

Van der Molen maakt met Mobotix een eigenzinnige productkeuze. Wij hebben gekozen om veelvuldig te werken met de ‘made in Germany’ producten van Mobotix. Een keuze voor duurzaamheid, omdat de componenten van Mobotix een lange levensduur hebben. Een ‘normale’ buitencamera heeft een gemiddelde levensduur van 5 à 6 jaar. Maar Mobotix producten gaan daarentegen met het grootste gemak 10 jaar mee. Met een Mobotix camerasysteem hoeft u dus niet na korte tijd opnieuw te investeren en hoeven de producten niet na 5 à 6 jaar ‘weggegooid’ te worden. Op deze wijze draagt onze keuze ook bij aan het verminderen van onze afvalberg. Onze keuze voor Mobotix is daarom een keuze voor duurzaamheid én milieu.

Bezoek website
Detec

Detec

Van der Molen maakt al jaren deel uit van de DETEC groep. Detec is de landelijke beveiliger in uw regio en heeft elf locaties verspreid door Nederland. In de meeste gevallen zitten we dus bij u in de buurt. De vestiging in uw regio is niet alleen dichtbij, maar belangrijker, het kent uw regionale omstandigheden en weet of er specifieke behoeften aan veiligheid kunnen spelen in uw regio.

Bezoek website