Het geheim achter een veilig gevoel!

Inbraakbeveiliging

Inbraakbeveiliging
Vroegtijdige detectie met inbraakbeveiliging, dat voelt veilig!

Vroegtijdige detectie met inbraakbeveiliging, dat voelt veilig!

Een inbraakdetectiesysteem dat uitstekend aansluit bij de vereisten van verzekeraar, maar ook bij uw eigen en/of bedrijfswensen. Met onze jarenlange ervaring en expertise op het gebied van inbraakbeveiliging staan wij u graag ter zijde.

Vraag hier inbraakbeveiliging aan
Inbraakbeveiliging; het geheim achter een veilig gevoel!

Inbraakbeveiliging; het geheim achter een veilig gevoel!

Vroegtijdige detectie van inbraak is het geheim achter een veilig gevoel. Het zorgt ervoor dat u uw pand met een gerust hart kunt achterlaten en met een gerust hart kunt slapen. En juist in die vroegtijdige detectie zijn wij gespecialiseerd. Met onze hoogwaardige inbraakdetectie zorgen wij voor de beste inbraakbeveiliging!

Passende inbraakbeveiliging voor u!

Vroegtijdige detectie van inbraak door een inbraakdetectiesysteem is het geheim achter een veilig gevoel. Het zorgt ervoor dat u uw pand met een gerust hart kunt achterlaten en met een gerust hart kunt slapen. In de volksmond spreekt men meestal over een inbraakbeveiligingssysteem, echter is dat een onjuiste benaming. Want een inbraakdetectiesysteem maakt uw pand op zich niet veiliger, maar geeft inbrekers minder kans schade aan te richten doordat ze tijdig worden opgemerkt. Het systeem detecteert vroegtijdig een poging tot inbraak en activeert de binnen-sirene en waarschuwt de contactadressen en/of opvolgingsdienst. Op een alarmmelding volgt direct actie waardoor uw pand én uzelf ‘goed beveiligd’ zijn.  Daarbij zijn onze systemen voorzien van gebruiksvriendelijke bedienpanelen en/of gebruiksvriendelijke apps.

In overleg met u kunnen wij een inbraakdetectiesysteem plaatsen dat uitstekend aansluit bij de vereisten vanuit de verzekeraar, maar ook bij uw eigen en/of bedrijfswensen. Onze jarenlange ervaring en expertise op het gebied van inbraakdetectie maakt dat wij voor uw inbraakdetectiesysteem een uitstekende partner zijn in inbraakbeveiliging.

Het doel van een Inbraakdetectiesysteem:

  • Tijdige detectie van inbraak
  • Inbraakschade/kosten beperken
  • Veiliger gevoel voor uzelf en uw medewerkers
Bekijk voorbeelden
Wat gebeurt er bij alarmmeldingen van een gecertificeerd inbraakdetectiesysteem?

Wat gebeurt er bij alarmmeldingen van een gecertificeerd inbraakdetectiesysteem?

Een gecertificeerd inbraakdetectiesysteem is aangesloten op een Particuliere Alarm Centrale (PAC) . Samen met u wordt gekeken wat voor u de meest geschikte PAC is. U geeft contactpersonen op die bij een alarmmelding gebeld kunnen worden, dit kan ook een opvolgingsdienst zijn.

Geeft het  inbraakdetectiesysteem een alarmmelding, dan gaat deze  melding naar deze Particuliere Alarm Centrale. Vervolgens waarschuwt de alarmcentrale de contactpersoon of opvolgingsdienst die u heeft opgegeven. Op deze wijze wordt er direct gehandeld bij een melding en is opvolging geborgd en daardoor kan inbraakschade beperkt worden.

Deskundigheid in regelgeving voor inbraakdetectiesystemen.

Rondom detectiesystemen gelden regels. Deze regels zijn o.a. NEN-normen, CCV-certificatieschema’s, en vanuit de verzekeraars de risicoklasse indeling (VRKI). Wij zijn in de regelgeving uitstekend thuis. Wij hebben specialisten op het gebied van regelgeving. Daarnaast zijn onze adviseurs en enkele beveiligingstechnici opgeleid tot TBV-er, waardoor zij deskundig zijn op het gebied van inbraakdetectie. Wij kunnen u voor het ontwerp en de uitvoering van uw  inbraakdetectiesysteem uitstekend van dienst zijn. Onze deskundigheid vindt u ook terug in het feit dat wij een BORG gecertificeerd beveiligingsbedrijf zijn. Dat betekent dat wij als bedrijf, maar ook al onze medewerkers worden beoordeeld op vakkundigheid en deskundigheid. U bent bij ons dus in vakkundige en deskundige handen.

Vraag een offerte aan

Wij denken met u mee!

Al ruim vijftig jaar zijn wij expert in o.a. inbraakdetectie in Twente en daarbuiten.  Als familiebedrijf zit maatwerk, persoonlijke aandacht en kwaliteit in ons DNA en denken wij vérder dan gevraagd. Vaak weet u als ondernemer, projectleider of facilitair manager immers niet precies welke inbraakrisico’s er bestaan in en rondom uw pand. Maar onze vakkundige adviseurs en technici weten dat zeker. 

Wilt u meer weten? U kunt geheel vrijblijvend een afspraak maken met één van onze adviseurs om uw vragen en wensen op het gebied van inbraakdetectiesystemen te bespreken. 

Vrijblijvende afspraak plannen

Wij zijn gecertificeerd partner van:

CCV gecertificeerd

Het Centrum voor Criminaliteitspreventie en Veiligheid (CCV) werkt aan een veilig en leefbaar Nederland. Wij werken volgens de richtlijnen van het CCV en worden daarop ook beoordeeld in onze jaarlijkse audit. U bent als klant op deze wijze verzekerd dat wij onze organisatie goed op orde hebben en een betrouwbare partner zijn voor uw camerabewaking.