Vakwerk van Van der Molen Beveiligingstechniek

Vakwerk van Van der Molen Beveiligingstechniek
Ons belangrijkste product:

Uw gevoel van veiligheid

Welkom bij Van der Molen Beveiligingstechniek Enschede, dé autoriteit op het gebied van beveiligingsoplossingen in de regio Twente. Als betrouwbare partner streven wij ernaar om uw veiligheid te waarborgen en uw gemoedsrust te versterken. Met onze uitgebreide ervaring en expertise leveren wij hoogwaardige beveiligingssystemen en -diensten aan zowel particulieren als bedrijven in Enschede en omgeving. Van der Molen Beveiligingstechniek Enschede begrijpt dat de veiligheid van uw eigendommen en dierbaren van het grootste belang is. Daarom bieden wij een breed scala aan beveiligingsoplossingen die zijn afgestemd op uw specifieke behoeften. Onze op maat gemaakte systemen combineren geavanceerde technologie met gebruiksgemak, zodat u met een gerust hart kunt genieten van een veilige omgeving. Hieronder vindt u een overzicht van onze diensten:

Branddetectie met de beste technieken!

De eerste 5 jaar na een brand overleeft 70% van de getroffen bedrijven niet. Hoe goed heeft u de brandveiligheid in uw bedrijf geregeld? Van der Molen Beveiligingstechniek kijkt en denkt graag met u mee en past de beste technieken op dit gebied toe. Wij kunnen er voor zorgen dat uw brandveiligheid in uw bedrijf of instelling op het vereiste en gewenste niveau komt.
Een vroege detectie loont!

Lees meer over brandbeveiliging

VROEGTIJDIGE DETECTIE, DAT VOELT VEILIG!

Een inbraakdetectiesysteem dat uitstekend aansluit bij de vereisten van verzekeraar, maar ook bij uw eigen en/of bedrijfswensen. Met onze jarenlange ervaring en expertise op het gebied van inbraakdetectie staan wij u graag ter zijde.

Lees meer over inbraakbeveiliging

Effectief preventiemiddel!

Camerabewaking is een steeds zichtbaarder onderdeel geworden van onze samenleving. En dat is niet zo gek, het is immers een zeer effectief preventiemiddel. En Van der Molen doet dat met eigenzinnige ‘groene’ producten…

Lees meer over bewakingscamera's

Beveiligd en toch gastvrij!

Mogen medewerkers in ieder kantoor komen? Ook in uw kantoor, als u er niet bent? En het magazijn? En hoe is dit voor klanten, leveranciers en andere (on)genodigden? Als bedrijf of organisatie wilt u natuurlijk gastvrijheid uitstralen, maar dat wringt vaak met het beschermen van data en goederen. Wij kunnen door toepassing van intelligente toegangscontrolesystemen helpen om uw goederen, data en mensen te beschermen en daarnaast toch gastvrij te zijn!

Lees meer over toegangscontrole

Noodverlichting / vluchtwegverlichting.

Stelt u zich voor; door brand valt de stroom uit. Hoe vinden de mensen in uw bedrijfspand, school of instelling door de rook of door het donker de weg naar buiten? Noodverlichting wijst dan de weg naar buiten en redt daarmee levens! Hoezo bijzaak?

Lees meer over noodverlichting

Wij werken met:

video-thumbnail