Onze referenties

Onze referenties
Raymond Strikker,
De Bloemenbeek
‘Na blikseminslag alles heel snel in orde’
Raymond Strikker, De Bloemenbeek
Fantastisch eten en een dito verblijf bieden. Dat staat bij landhuishotel en restaurant De Bloemenbeek voorop. “Veiligheid is daarbij heel belangrijk”, stelt directeur-eigenaar Raymond Strikker. “Wij zijn blij dat we hierin voorop lopen in Nederland. Dat lukt mede dankzij Van der Molen, nieuwe brandveiligheidstechniek én een digitaal logboek.”
Piet van Norden,
De Twentse Zorgcentra
‘De installaties redden levens’
Piet van Norden, De Twentse Zorgcentra
“Sommige bewoners weten niet dat brand gevaar betekent.” Dat vertelt Piet van Norden, coördinator veiligheid huisvesting bij De Twentse Zorgcentra. De bewoners? Dat zijn cliënten met een verstandelijke beperking. “Hun families willen met een goed gevoel de zorg uit handen geven aan ons. Daar hoort veiligheid natuurlijk ook bij. Met Van der Molen hebben we dat goed geregeld.”
Frank Hagmolen,
Huuskes
‘Tijdwinst dankzij slimme slagboom’
Frank Hagmolen, Huuskes
Vrachtwagens vol lekker eten; voor dag en dauw gaat Huuskes ermee op pad. “Calamiteiten kunnen we ons niet veroorloven, en doen alles om dit te voorkomen”, stelt hoofd technische dienst Frank Hagmolen of ten Have van het bedrijf. Van der Molen helpt daarbij. Hoe? Door het pand van binnen en buiten optimaal te beveiligen tegen brand en inbraak met onder meer camera’s en intercoms.
Gemma Boon,
Museum No Hero
‘Beveiligd op niveau van Rijksmuseum’
Gemma Boon, Museum No Hero
Wie een kunstwerk wil stelen uit het Deldense Museum No Hero, komt van een koude kermis thuis. Werkelijk overal zit beveiliging. En dát, terwijl bezoekers daar niets van merken. Nou ja, bijna niets. Want op één plek is het nadrukkelijk wél te zien, doet museumdirecteur Gemma Boon uit de doeken.
André van Woudenberg,
Schuurman Schoenen
‘Nog nooit inbraak gehad’
André van Woudenberg, Schuurman Schoenen
Oké, er liggen alleen rechterschoenen in de winkels. Kasgeld is er ook amper. Daarnaast gaat er een schrikeffect uit van de raamstickers die zeggen dat Schuurman Schoenen elektronisch is beveiligd. Of er daarom nooit is ingebroken bij de detailhandelsketen en het hoofdkantoor? Dat is natuurlijk gissen. Supportmanager André van Woudenberg van de keten is er in ieder geval blij mee.

Ook benieuwd wat we voor ú kunnen betekenen?

Bel ons! Onze adviseurs helpen u graag en geheel vrijblijvend verder.

Vraag informatie aan
Bolscher
Dimence
Domijn
Elektramat
Huuskes
Intratuin
Nolte Kuchen
Performance factory
RIBW
ROVA
Schuurman
Slagharen
Viverion