Red levens met

Noodverlichting

Noodverlichting
Noodverlichting & vluchtwegverlichting

Noodverlichting & vluchtwegverlichting

Stelt u zich voor; door brand valt de stroom uit. Hoe vinden de mensen in uw bedrijfspand, school of instelling door de rook of door het donker de weg naar buiten? Noodverlichting wijst dan de weg naar buiten en redt daarmee levens! Hoezo bijzaak? Wilt u uw medewerkers ook beschermen in een noodsituatie? Vraag een offerte aan bij ons en ontvang een op maat gemaakt plan! 

Vraag een offerte aan

Noodverlichting op maat.

Noodverlichting is meer dan het ophangen van een lampje. Beschikt uw bedrijfspand, school of instelling over veilige vluchtroutes en een professioneel ontruimingsplan? Dit zijn zaken die van groot belang zijn en die bij het ontbreken daarvan ernstige gevolgen kunnen hebben.

Bij noodverlichting gaat het om de combinatie van een professioneel opgesteld ontruimingsplan én het aanbrengen van vakkundig geplaatste noodverlichtingsarmaturen volgens de geldende wet- en regelgeving. En daarvoor hebben wij de expertise en ervaring in huis en kunnen u een noodverlichtingssysteem leveren dat niet alleen voldoet aan de vereisten, maar dat ook precies aansluit bij uw eigen en/of bedrijfswensen.

Onderhouden van noodverlichting.

Onderhouden van noodverlichting.

Het is belangrijk dat uw nood/vluchtwegverlichting goed werkt en op cruciale momenten levens kan redden. Onderhoud op werkbaarheid en kwaliteit van de accu is daarom onmisbaar.

Bij onze vakkundige technici is dat onderhoud in veilige handen en heeft u de zekerheid dat uw noodverlichting 24/7 werkt.

Wij denken met u mee!

Al ruim vijftig jaar zijn wij de gedegen vakkundige partner in beveiligingstechniek in Twente. We werken met vijf disciplines waarvan nood/vluchtwegverlichting er één is. Als familiebedrijf zit maatwerk, persoonlijke aandacht en kwaliteit in ons DNA. Door ons geplaatste noodverlichting is dan ook altijd van topkwaliteit merken, zoals bijvoorbeeld hertek. Wij denken vérder dan gevraagd en daarom een prima partner in nood/vluchtwegverlichting voor u.

Wilt u meer weten? U kunt geheel vrijblijvend een afspraak maken met één van onze adviseurs om uw vragen en wensen op het gebied van nood/vluchtwegverlichting te bespreken.

Neem contact op

Wij zijn gecertificeerd partner van:

CCV gecertificeerd

Het Centrum voor Criminaliteitspreventie en Veiligheid (CCV) werkt aan een veilig en leefbaar Nederland. Wij werken volgens de richtlijnen van het CCV en worden daarop ook beoordeeld in onze jaarlijkse audit. U bent als klant op deze wijze verzekerd dat wij onze organisatie goed op orde hebben en een betrouwbare partner zijn voor uw camerabewaking.