Grip op wie er binnenkomt met

Toegangscontrole

Toegangscontrole
Toegangscontrole; beveiligd en toch gastvrij!

Toegangscontrole; beveiligd en toch gastvrij!

Mogen medewerkers in ieder kantoor komen? Ook in uw kantoor, als u er niet bent? En het magazijn? En hoe is dit voor klanten, leveranciers en andere (on)genodigden? Als bedrijf of organisatie wilt u natuurlijk gastvrijheid uitstralen, maar dat wringt vaak met het beschermen van data en goederen. Wij kunnen door toepassing van toegangscontrole middels intelligente toegangscontrolesystemen helpen om uw goederen, data en mensen te beschermen en daarnaast toch gastvrij te zijn!

Vrijblijvend adviesgesprek aanvragen

Toegangscontrole voor u op maat gemaakt!

Met een toegangscontrole systeem kan worden bepaald welke mensen tot welke ruimte toegang krijgen. Maar het systeem heeft naast toegang verlenen vele aanvullende mogelijkheden waarbij u kunt denken aan kentekenregistratie,  aanwezigheidsregistratie, toegang binnen bepaalde tijdvensters enz.. Neem de aanwezigheidsregistratie, hiermee krijgt bijvoorbeeld de BHV-er inzicht in hoeveel personen aanwezig zijn in geval van een calamiteit. Niet onbelangrijk als er brand uit breekt op een groot terrein met meerdere panden of een groot pand waarin mensen werken of verblijven. Naast de vele mogelijkheden die het systeem biedt zijn uw gebruikswensen van groot belang. Door uw eigen of bedrijfswensen met u te bespreken is het voor ons mogelijk toegangscontrole te leveren dat perfect aansluit bij u en/of uw bedrijf of organisatie.

Een video-intercomsysteem

Een toegangscontrole systeem kan worden gecombineerd met een video-intercomsysteem. Dit systeem zorgt voor een spreek- en luisterverbinding en/of videoverbinding. We kunnen dit duidelijk maken aan de hand van het volgende voorbeeld. Het betreft een situatie van goederenafgifte. De betreffende chauffeur kan zich via het intercomsysteem melden bij de poort, die na autorisatie vanuit de afdeling goederenafgifte kan worden geopend, waarna men de chauffeur met goederen kan ontvangen. Toegangscontrole in combinatie met een video-intercomsysteem kan in meerdere situaties erg handig zijn. Heeft u, of uw bedrijf baat bij een toegangscontrole systeem in combinatie met een video-intercomsysteem? Neem contact met ons op en vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan!

Vrijblijvend adviesgesprek aanvragen
De combinatie van toegangscontrole, video-intercom en camera’s

De combinatie van toegangscontrole, video-intercom en camera’s

De toegangscontrole- en video-intercomstystemen kunnen uitstekend worden gecombineerd met camera’s. Denkt u bijvoorbeeld aan een bedrijf waarbij veel leveranciers komen laden en lossen op een groot terrein met een portier en slagboom bij de ingang. Een goede inzet van camera’s met video-intercom én kentekenregistratie is de perfecte oplossing voor een beheersbare controle en registratie van leveranciers en bezoekers op uw bedrijfsterrein. Daarnaast geeft het u de mogelijkheid om uw portier aan de slagboom in te zetten voor andere werkzaamheden.

Alles over bewakingscamera's

Wij denken met u mee!

Al ruim vijftig jaar zijn wij de gedegen vakkundige partner in beveiligingstechniek in Twente.
We werken met vijf disciplines waarvan toegangscontrole en video-intercomsystemen er één is.
Als familiebedrijf zit maatwerk, persoonlijke aandacht en kwaliteit in ons DNA. Wij denken vérder dan gevraagd en zijn daarom een prima partner voor toegangscontrolesysteem en/of video-intercom voor u.

Wilt u meer weten? U kunt geheel vrijblijvend een afspraak maken met één van onze adviseurs om uw vragen en wensen op het gebied van toegangscontrole en video-intercomsystemen te bespreken.

Neem contact op

Wij zijn gecertificeerd partner van:

CCV gecertificeerd

Het Centrum voor Criminaliteitspreventie en Veiligheid (CCV) werkt aan een veilig en leefbaar Nederland. Wij werken volgens de richtlijnen van het CCV en worden daarop ook beoordeeld in onze jaarlijkse audit. U bent als klant op deze wijze verzekerd dat wij onze organisatie goed op orde hebben en een betrouwbare partner zijn voor uw camerabewaking.