Frank Hagmolen, Huuskes

Frank Hagmolen,
Huuskes

‘Tijdwinst dankzij slimme slagboom’

Vrachtwagens vol lekker eten; voor dag en dauw gaat Huuskes ermee op pad. “Calamiteiten kunnen we ons niet veroorloven, en doen alles om dit te voorkomen”, stelt hoofd technische dienst Frank Hagmolen of ten Have van het bedrijf. Van der Molen helpt daarbij. Hoe? Door het pand van binnen en buiten optimaal te beveiligen tegen brand en inbraak met onder meer camera’s en intercoms.

Valse meldingen van rookmelder voorbij
“Vroeger hadden we vaak storingen met onze traditionele rookmelders.” De oorzaak? “In onze panden zitten veelal gekoelde ruimtes. De condens hiervan tast de elektronische contacten van de melders aan. Via Van der Molen kozen we voor onze nieuwbouw in Enschede daarom voor aspiratieystemen. Deze werken met zuigmondjes. Storingen? Die hebben we nu niet meer.”

Pasjes passé, lange leven kentekenherkenning
Volgens Hagmolen doet Huuskes er ook op andere fronten alles aan om ongenode gasten buiten de poort te houden. “Ons eten moet veilig zijn.” Daarom kreeg het nieuwe pand onder meer beveiliging via een slagboom met intercom. Meest bijzondere hieraan? “De slagboom herkent de kentekens van onze wagens! Chauffeurs hebben dus geen pasjes nodig. Als ze voorrijden, gaat de slagboom automatisch open. Dit levert ons tijdwinst op.”

Doordenkers
Wat de chef technische dienst trouwens opviel aan de aanpak bij de nieuwbouw? “Van der Molen begon vrij laat. Dat vond ik eerst vreemd, maar bleek juist slim doordacht. Ze legden uit dat ze zelf namelijk makkelijker met de installaties kunnen schuiven dan de andere installateurs.” Terugkijkend constateert hij verder: “Met één belletje wordt alles bij het beveiligingsbedrijf geregeld. De korte lijnen voor de contacten en de complete samenwerking – het is ons heel goed bevallen.”

Ook benieuwd wat we voor ú kunnen betekenen?

Bel ons! Onze adviseurs helpen u graag en geheel vrijblijvend verder.

Vraag informatie aan