Bezoek Van der Molen Beveiligingstechniek op Techniek Tastbaar Enschede.

Bezoek Van der Molen Beveiligingstechniek op Techniek Tastbaar Enschede.

Dit jaar wordt voor de 2e keer Techniek Tastbaar in #Enschede georganiseerd en ook Van der Molen Beveiligingstechniek zal hierbij aanwezig zijn.

Op de stand van Van der Molen Beveiligingstechniek gaan we je laten zien wat Beveiligingstechniek inhoudt en laten we je kennis maken met.

De techniek die aan de basis staat van Van der Molen Beveiligingstechniek. Graag willen we je laten zien hoe divers en uitdagend de Beveiligingstechniek is. En natuurlijk staan we klaar om al je vragen te beantwoorden.

Durf jij te kiezen voor techniek? En kom je de stand van Van der Molen Beveiligingstechniek bezoeken?

Benieuwd of techniek iets voor jou is en woon je in de buurt van Enschede? Beleef het zelf en kom langs en neem je ouders, vriendjes en vriendinnetjes mee!

De entree is gratis.
Locatie:
Sterk Techniek Onderwijs aan de Wethouder Beversstraat 195, 7543 BK Enschede
Techniek Tastbaar Enschede - Techniek Tastbaar
  
Wat is er te doen? En voor wie?
Techniek Tastbaar is er voor iedereen tussen de 10 en 16 jaar oud. Techniek zit in iedereen, dus ook in jou! Bij Techniek Tastbaar maak jij kennis met de 7 verschillende werelden van techniek. Misschien is dit wel je eerste stap in de toekomst van techniek. Wil je weten hoe ons event er uit ziet? Bekijk dan één van de aftermovies.
 
Bij ieder event zijn ook diverse opleidingsinstellingen aanwezig die je alles kunnen vertellen over “leren in de Techniek”.

Ook benieuwd wat we voor ú kunnen betekenen?

Bel ons! Onze adviseurs helpen u graag en geheel vrijblijvend verder.

Vraag informatie aan