fbpx

De DETEC groep

De DETEC-groep

Van der Molen werkt samen met een groot aantal partners, dit doen we om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, echter is er één groep partners die we als bijzondere partners kunnen beschouwen: De DETEC-groep.

Het feit dat de huisstijlen van Van der Molen en DETEC sterk overeen komen is geen toeval. Al jarenlang werkt van der Molen samen met elf geselecteerde bedrijven op strategische plekken in het land, dit doen we onder de gezamenlijke naam ‘DETEC’.

Naast dat DETEC beveiligingssystemen levert, installeert en onderhoudt, beschikken we ook over een eigen meldkamer. Deze Devision meldkamer is een door het ministerie van justitie erkende PAC meldkamer.

Indien u kiest voor actieve monitoring van het camerasysteem betekend dat dat er daadwerkelijk 24-7 een surveillant meekijkt. Hierdoor voelt u zich niet alleen veiliger, uw omgeving is ook veiliger. Dit is alleen mogelijk als je krachten bundelt en samenwerkt! Dat is DETEC!

Meer weten over DETEC?

Wilt u meer weten over DETEC, bekijk dan de website.
Van der Molen en DETEC, prima combinatie hoor!

Bekijk de website

Wij zijn gecertificeerd partner van:

CCV gecertificeerd

Het Centrum voor Criminaliteitspreventie en Veiligheid (CCV) werkt aan een veilig en leefbaar Nederland. Wij werken volgens de richtlijnen van het CCV en worden daarop ook beoordeeld in onze jaarlijkse audit. U bent als klant op deze wijze verzekerd dat wij onze organisatie goed op orde hebben en een betrouwbare partner zijn voor uw camerabewaking.