• Toegangscontrole & video-intercom

  Toegangscontrole & video-intercom

  Wie mag er binnenkomen? U bepaalt!
 • Toegangscontrole & video-intercom

  Toegangscontrole & video-intercom

  Wie mag er binnenkomen? U bepaalt!

Toegangscontrole

Als bedrijf wilt u natuurlijk zekere mate gastvrijheid uitstralen. Dat begrijpen wij maar al te goed. Toch is enige waakzaamheid geen overbodige luxe. Met onze slimme toegangscontrolesystemen houdt u ongewenst bezoek buiten de deur. De regels, die bepaalt u. Van der Molen Beveiligingstechniek adviseert u graag in het vinden van een praktische oplossing, die exact aansluit bij uw wensen.Totaaloplossingen op maat


Met onze geavanceerde toegangscontrolesystemen bepaalt u heel eenvoudig wie toegang heeft tot uw pand. Het is daarnaast ook mogelijk om alleen door u bepaalde mensen toegang te geven tot bepaalde ruimtes en zelfs binnen bepaalde tijden. Daarnaast kunt u door middel van een aanwezigheidsregistratie achterhalen wie op welk tijdstip waar was. Van gepersonaliseerde toegangskaarten tot kentekencamera’s die medewerkers toelaten op uw parkeerterrein. De mogelijkheden zijn legio, net als de oplossingen die u bieden. Voor bedrijven en particulieren levert Van der Molen Beveiligingstechniek daarnaast geavanceerde video-intercomsystemen, zodat u te allen tijde kunt zien wie er voor de deur staat. Middels een spreek-luisterverbinding kunt u uw bezoek eenvoudig te woord staan.Welke oplossing naadloos aansluit uw wensen en mogelijkheden? Daar adviseren wij u graag in. Vanuit ons  kantoor in Enschede werkt een gedreven en ervaren team dagelijks aan het leveren van praktische en eerlijke oplossingen voor elke beveiligingsvraag. Oplossingen op maat, die exact aansluiten bij uw behoeften, waar u op kunt bouwen en een dienstverlening die niet stopt na de aankoop. Niet voor niets vormen persoonlijke service, garantie en nazorg al jaren de belangrijkste pijlers van ons familiebedrijf.

Daarom kiest u voor Van der Molen Beveiligingstechniek

 • Oplossingen op maat
 • 24 uur per dag bereikbaar
 • Geavanceerde toegangscontrolesystemen en intelligente IP-oplossingen
 • Persoonlijk advies, ontwerp, installatie én onderhoud
 • Persoonlijk advies voor, tijdens én na de aankoop

Meer weten over onze toegangscontrolesystemen, advies over hoe u uw woning of bedrijfspand beter kunt beveiligen tegen ongewenste bezoekers of een compleet voorstel op maat?

Kortom: zoekt u een betrouwbare partner die écht met u meedenkt? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Andere oplossingen die wij voor u hebben

Wij adviseren, ontwerpen, installeren en onderhouden deze systemen deskundig voor u.