• Siemens Solution Partner

    Siemens Solution Partner

    Gebundelde krachten.

Siemens Solution Partner

Meer kwaliteit bieden door krachten te bundelen. Vanuit deze gedachte is het partnerprogramma van Siemens Building Technologies ontstaan. Een visie waar wij ons bij Van der Molen Beveiligingstechniek helemaal in kunnen vinden. Uw veiligheid nemen wij immers heel serieus. Als gecertificeerd Siemens Solution Partner biedt Van der Molen Beveiligingstechniek u van tal van voordelen.

Siemens Building Technologies levert producten, systemen en oplossingen op het gebied van klimaatbeheersing, brandpreventie en beveiliging. Sinds 2008 mogen wij ons met trots een gecertificeerd Siemens Solution Partner noemen. Kort gezegd houdt dit in dat Van der Molen Beveiligingstechniek alle kennis in huis heeft om complete Siemens beveiligingsinstallaties aan te leggen, te certificeren en te onderhouden. Dit maakt ons dé perfecte partner voor het leveren van geïntegreerde maatwerkoplossingen voor grote, complexe projecten.

Een Siemens Solution Partner word je niet zomaar. Hiervoor moet een bedrijf aan een groot aantal stikte eisen voldoen. Daar plukt u de vruchten van. Zo werken wij bij Van der Molen Beveiligingstechniek altijd met de nieuwste technieken en systemen. En dat niet alleen. Elke dag zorgen we ervoor dat onze kennis up-to-date is om u van het beste advies te kunnen blijven voorzien.

'Siemens Solution Partners zijn systeemverkopers, system integrators en gespecialiseerde installateurs met uitgebreide kennis op het gebied van engineering, programmering, installatie etcetera. Zij ontwerpen, bouwen en onderhouden systemen, gebaseerd op het wereldwijd succesvolle producten portfolio van Siemens.’

Wat betekent dit voor u?

  • Korte lijnen en tegelijkertijd profiteren van het complete Siemens kennisnetwerk
  • Geavanceerde technieken en betrouwbare systemen en meer dan 50 jaar ervaring onder één dak
  • Gespecialiseerd en door Siemens getraind personeel
  • 24/7 onderhoud, service en support

Benieuwd welke mogelijkheden Van der Molen Beveiligingstechniek u als Siemens Solution Partner te bieden heeft? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Kies voor veiligheid, kies voor Van der Molen Beveiligingstechniek!

Wilt u meer weten over onze beveiligingssystemen, advies over hoe u uw woning of bedrijfspand beter kunt beveiligen of wenst u een compleet voorstel op maat?

U zoekt een betrouwbare partner die écht met u meedenkt? Dan horen wij graag van u! Neem vrijblijvend contact met ons op.

 

Andere oplossingen die wij voor u hebben