• Specialist in noodverlichting

  Specialist in noodverlichting

  Licht voor als het moet.
 • Specialist in noodverlichting

  Specialist in noodverlichting

  Licht voor als het moet.

Noodverlichting

Noodverlichting wordt vaak gezien als bijzaak, een noodzakelijk kwaad. Onterecht. Sterker nog, goede noodverlichting is van levensbelang. Weinig mensen zijn bekend met de geldende wet- en regelgeving op dit vlak. Onze ervaren en vakkundige medewerkers werken niet alleen met de meest geavanceerde systemen, zij adviseren u ook graag als het gaat om een praktisch en doeltreffend noodplan dat aan alle eisen voldoet.

Totaaloplossingen op maat

Noodverlichting houdt meer in dan het ophangen van een lampje. Beschikt uw bedrijfspand over veilige vluchtroutes en een professioneel ontruimingsplan? Niet zelden worden dergelijke zaken vergeten. Met soms ernstige gevolgen. En dat niet alleen. Wanneer uw noodverlichting niet voldoet aan de geldende wet- en regelgeving, kan dit ook op financieel vlak vervelende situaties opleveren. Extra reden op een beroep te doen op een ervaren en betrouwbare partner, die u met u door uw bedrijfspand loopt en u exact vertelt hoe uw veiligheidsniveau naar een hoger niveau kan tillen.

Elk pand is anders. Dat vereist maatwerk. Van het installeren van noodverlichting tot het ontwerpen van een compleet ontruimingsplan; vanuit ons hoofdkantoor in Enschede werkt een gedreven en ervaren team dagelijks aan het leveren van betrouwbare oplossingen voor elke beveiligingsvraag. Oplossingen op maat, die exact aansluiten bij uw behoeften en een dienstverlening die niet stopt na de aankoop. Niet voor niets vormen persoonlijke service, garantie en nazorg al jaren de belangrijkste pijlers van ons familiebedrijf.

Daarom kiest u voor Van der Molen Beveiligingstechniek

 • Oplossingen op maat
 • 24 uur per dag bereikbaar
 • Geavanceerde noodverlichtingssystemen
 • Persoonlijk advies, ontwerp, installatie én onderhoud
 • Kennis van de geldende wet- en regelgeving

Meer weten over onze noodverlichtingssystemen, advies over hoe u uw noodverlichting op een doeltreffende wijze kunt inzetten, conform de laatste wetgeving, of een compleet voorstel op maat?

Kortom: zoekt u een betrouwbare partner die écht met u meedenkt? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Andere oplossingen die wij voor u hebben

Wij hebben de kennis in huis en willen u graag deskundig adviseren op dit gebied.