• IJzersterke kluizen en IP-toepassingen

  IJzersterke kluizen en IP-toepassingen

  Om uw data veilig te stellen.
 • IJzersterke kluizen en IP-toepassingen

  IJzersterke kluizen en IP-toepassingen

  Om uw data veilig te stellen.

Kluizen & datasafes

Belangrijke en waardevolle eigendommen wilt u natuurlijk koste wat kost beschermen. Of het nu gaat om materiële of digitale kostbaarheden; met onze kluizen en datasafes beschermt u uw zaken tegen diefstal en brand. Van inbraak- en brandwerende kluizen tot slimme datasafes; bij Van der Molen Beveiligingstechniek zijn uw zaken in vertrouwde handen.

Totaaloplossingen op maat

Van der Molen Beveiligingstechniek levert kluizen en datasafes voor allerlei doeleinden. Zo kunt u uw materiële kostbaarheden veiligstellen met een inbraakwerende of brandwerende kluis. Eerstgenoemde is speciaal ontworpen om de inhoud te beschermen tegen aanvallen van buitenaf. Zoals de naam al aangeeft, is een brandwerende kluis speciaal ontwikkeld om de inhoud gedurende een bepaalde tijd te beschermen tegen brand. Afhankelijk van het risiconiveau, kunnen wij u voorzien van deskundig advies als het gaat om het type kluis, metaaldikte, aantal sloten en andere vertragende factoren. Het zijn niet altijd materiële zaken die u veilig wilt stellen. Sterker nog, voor veel bedrijven is digitale data het grootste goed. Van der Molen Beveiligingstechniek levert multi-inzetbare toepassingen om uw gegevens en bestanden beschermen tegen digitale diefstal.

Elke beveiligingsvraag is uniek. Dat vereist maatwerk. Van ijzersterke kluizen tot slimme IP-toepassingen om uw data veilig te stellen; vanuit ons hoofdkantoor in Enschede werkt een gedreven en ervaren team dagelijks aan het leveren van betrouwbare oplossingen voor elke beveiligingsvraag. Oplossingen op maat, die exact aansluiten bij uw behoeften en een dienstverlening die niet stopt na de aankoop. Niet voor niets vormen persoonlijke service, garantie en nazorg al jaren de belangrijkste pijlers van ons familiebedrijf.

Daarom kiest u voor Van der Molen Beveiligingstechniek

 • Oplossingen op maat
 • 24 uur per dag bereikbaar
 • Persoonlijk advies voor, tijdens én na de aankoop
 • Kwalitatieve kluizen en datasafes, conform de geldende wetgeving
 • Advies, ontwerp, installatie én onderhoud onder één dak

Meer weten over onze kluizen en datasafes, advies over hoe u uw zaken (materieel of digitaal) effectief kunt beschermen tegen diefstal of brand of een compleet voorstel op maat?

Kortom: zoekt u een betrouwbare partner die écht met u meedenkt? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Andere oplossingen die wij voor u hebben