• Experts in inbraakdetectie

  Experts in inbraakdetectie

  Blijf inbrekers een stap voor.

Inbraakdetectie

Inbrekers hebben een neus voor slecht beveiligde panden. Sterker nog, maar liefst 80 procent van alle inbraken wordt gepleegd door zogeheten ‘gelegenheidsdieven’. Naast materiële schade, zorgt een inbraak ook voor een gevoel van onveiligheid. Door uw woning of bedrijfspand goed te beveiligen, kunt u veel ellende voorkomen. Van der Molen Beveiligingstechniek ontzorgt bedrijven en particulieren al meer dan 40 jaar op het gebied van beveiliging en inbraakdetectie. Waar ons familiebedrijf sterk in is? Totaaloplossingen op maat, waarbij geavanceerde beveiligings- en inbraakdetectiesystemen hand in hand gaan met een no-nonsense aanpak en persoonlijke service.

Totaaloplossingen op maat

Is er in het verleden al eens bij u ingebroken? Wilt u uw kostbare bezittingen (privé of zakelijk) veiligstellen? Of vereist uw verzekeringsmaatschappij een zekere mate van inbraakbeveiliging? De redenen om te kiezen voor inbraakdetectie zijn heel divers, net als de oplossingen die Van der Molen Beveiligingstechniek u biedt. Van het beveiligen van particuliere woningen tot het leveren van complete inbraakdetectiesystemen voor bedrijven; vanuit ons hoofdkantoor in Enschede werkt een gedreven en ervaren team dagelijks aan het leveren van betrouwbare oplossingen voor elke beveiligingsvraag. Oplossingen op maat, die exact aansluiten bij uw behoeften en een dienstverlening die niet stopt na de aankoop. Niet voor niets vormen persoonlijke service, garantie en nazorg al jaren de belangrijkste pijlers van ons familiebedrijf.

Daarom kiest u voor Van der Molen Beveiligingstechniek

 • Oplossingen op maat
 • 24 uur per dag bereikbaar
 • Persoonlijk advies voor, tijdens én na de aankoop
 • Kwalitatieve inbraakdetectiesystemen, conform wettelijke voorschriften
 • Voorzien van een BORG certificaat/opleveringsbewijs, vaak vereist door verzekeringsmaatschappijen

Meer weten over onze inbraakdetectie-systemen, advies over hoe u uw woning of bedrijfspand beter kunt beveiligen of een compleet voorstel op maat?

Kortom: zoekt u een betrouwbare partner die écht met u meedenkt? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

 • 9.615 inbraken met geweld

  9.615 inbraken met geweld

  2.910 opgehelderd.


  6.705 onopgelost!
  Bron: Centraal Bureau voor de Statistiek, Den Haag/Heerlen 19-1-2017
 • 544.100 diefstallen

  544.100 diefstallen

  65.790 opgehelderd.


  6.705 onopgelost!
  Bron: Centraal Bureau voor de Statistiek, Den Haag/Heerlen 19-1-2017

Andere oplossingen die wij voor u hebben

Daag ons uit en u zult versteld staan in de mogelijkheden en creatieve oplossingen.