• Veilige CO-detectors en ontruimingsplannen

  Veilige CO-detectors en ontruimingsplannen

  Omdat deze van levensbelang zijn.
 • Veilige CO-detectors en ontruimingsplannen

  Veilige CO-detectors en ontruimingsplannen

  Omdat deze van levensbelang zijn.

Koolmonoxide (CO) Detectie

De cijfers liegen er niet om. Elk jaar overlijden er 10 tot 15 mensen aan koolmonoxidevergiftiging in Nederland. Koolmonoxide, oftewel CO, is een giftig gas dat maar liefst 250 keer sneller in het bloed wordt opgenomen dan zuurstof. Bij inademing raakt u bewusteloos. Het gevaarlijke is daarnaast dat koolmonoxide geen geur heeft. Niet voor niets wordt het gas een echte sluipmoordenaar genoemd. U snapt dat een koolmonoxidemelder die doet wat hij belooft, van levensbelang is.

Totaaloplossingen op maat

Van der Molen Beveiligingstechniek levert koolmonoxidemelders voor allerlei doeleinden. Zo kunnen wij een CO-melder aansluiten op uw inbraaksysteem. Wanneer de melder CO-gas detecteert, gaat het alarm af. Desgewenst wordt de meldkamer op de hoogte gesteld, net als bij een inbraakmelding. Wordt er koolmonoxide gedetecteerd? Dan is het zaak om het pand zo snel mogelijk te verlaten. Voor bedrijven kunnen wij complete ontruimingsplannen opstellen, desgewenst voorzien van advies op het gebied van bedrijfshulpverlening.

Elke klant is anders. Dat vereist maatwerk. Van veilige CO-detectors tot ontruimingsplannen; vanuit ons hoofdkantoor in Enschede werkt een gedreven en ervaren team dagelijks aan het leveren van betrouwbare oplossingen voor elke beveiligingsvraag. Oplossingen op maat, die exact aansluiten bij uw behoeften en een dienstverlening die niet stopt na de aankoop. Niet voor niets vormen persoonlijke service, garantie en nazorg al jaren de belangrijkste pijlers van ons familiebedrijf.

Daarom kiest u voor Van der Molen Beveiligingstechniek

 • Oplossingen op maat
 • 24 uur per dag bereikbaar
 • Kwalitatieve koolmonoxidemelders, conform de geldende wetgeving
 • Advies, ontwerp, installatie én onderhoud onder één dak
 • Professioneel advies op het gebied van ontruimingsplannen en bedrijfshulpverlening

Meer weten over onze koolmonoxidedetectors, advies over hoe u uw medewerkers of gezin op een effectieve wijze kunt beschermen tegen koolmonoxidevergiftiging of een compleet voorstel op maat?

Kortom: zoekt u een betrouwbare partner die écht met u meedenkt? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Andere oplossingen die wij voor u hebben