• Branddetectie & ontruimingsplannen

  Branddetectie & ontruimingsplannen

  Voorkom dat uw bezittingen in rook opgaan.
 • Branddetectie & ontruimingsplannen

  Branddetectie & ontruimingsplannen

  Voorkom dat uw bezittingen in rook opgaan.

Branddetectie & ontruimingsplannen

Brand, u moet er niet aan denken. Bij Van der Molen Beveiligingstechniek doen wij dat wel. En dat is maar goed ook. Dagelijks zetten wij alles op alles op praktische en veilige oplossingen te kunnen leveren. Om brand te voorkomen, maar ook om snel en effectief te kunnen handelen, mocht er onverhoopt toch brand uitbreken. Onze oplossingen variëren van kwalitatieve branddetectie- en ontruimingssystemen tot het ontwikkelen van op maat. Daarnaast bent u bij ons ook aan het juiste adres voor geavanceerde systemen als bijvoorbeeld een Personen Zoek Installatie (PZI).

Totaaloplossingen op maat

Een brandmelder ophangen, dat kunnen we allemaal. Maar welk branddetectiesysteem is het meest geschikt voor uw woning of bedrijfspand? Hoeveel rookmelders moet u hebben? Heeft u wel gedacht aan brandslanghaspels en brandblussers? En voldoen uw maatregelen wel aan de geldende wet- en regelgeving? Bij branddetectie komt meer kijken dan u wellicht denkt. Extra reden om u goed te laten infomeren door een betrouwbare en ervaren partner, die samen met u door uw woning of bedrijfspand loopt en u exact vertelt welke maatregelen voldoen aan uw wensen.

Onze service gaat veel verder dan alleen het leveren van systemen. Zo kunnen wij een compleet branddetectie- en ontruimingsplan op maat ontwerpen, conform de eisen vanuit de NEN2575 en het Bouwbesluit. Om te voorkomen dat er slachtoffers vallen, is het ook zaak om te beschikken over goed georganiseerde bedrijfshulpverlening. Ook op dit vlak kunnen wij u voorzien van deskundig advies.

Daarom kiest u voor Van der Molen Beveiligingstechniek

 • Oplossingen op maat
 • 24 uur per dag bereikbaar
 • Persoonlijk advies voor, tijdens én na de aankoop
 • Geavanceerde branddetectiesystemen, conform wettelijke voorschriften

Meer weten over onze branddetectie- en ontruimingssystemen, advies over hoe u uw woning of bedrijfspand beter kunt beveiligen tegen brand of een compleet voorstel op maat?

Kortom: zoekt u een betrouwbare partner die écht met u meedenkt? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

 • 4.870 brandstichtingen

  4.870 brandstichtingen

  885 opgehelderd.


  3.985 onopgelost!
  Bron: Centraal Bureau voor de Statistiek, Den Haag/Heerlen 19-1-2017

Andere oplossingen die wij voor u hebben