fbpx
Hertek voor noodverlichting en nog veel meer

Hertek

Hertek Groep is een bedrijf, met vestigingen in Nederland en Duitsland. Hertek biedt meer dan 800 producten op het gebied van noodverlichting, brandbeveiliging, brandblussing, explosieonderdrukking, ontruimingsalarmering, communicatie en zorgdomotica.

Het familiebedrijf Hertek is opgericht in 1993. Het hoofdkantoor van het bedrijf is in Weert. In de loop van de jaren heeft het bedrijf zich gericht op veiligheid, welzijn en continuïteit voor mensen en bedrijfsmiddelen in gebouwen.

Het grootste voordeel is dat veel Hertek producten zijn te combineren, met producten van andere merken. Dit zorgt voor veel flexibiliteit.

Noodverlichting

Hertek is een bekende speler op het gebied van noodverlichting. Noodverlichting is niet alleen van belang om levens te redden, het is ook in veel gevallen verplicht. Zowel in de Arbowet als het bouwbesluit staat dat noodverlichting verplicht is, in gebouwen waar gewerkt wordt. Als in een gebouw meer dan 75 mensen aanwezig kunnen zijn, is noodverlichting ook verplicht.

Hertek biedt noodverlichtingsproducten, zowel draadloos, centraal en decentraal. De Hertek hrd111 is daarbij wel één van de meest bekende noodverlichtingen. Het is een type noodverlichtingsarmatuur met het welbekende pictogram: het in groen weergeven vluchtende poppetje en de witte pijl.

Het bedrijf levert ook voor noodverlichting, een breed scala aan losse onderdelen. Zo is het erg makkelijk om kostenefficiënt te kunnen werken.

Wettelijk is meer vereist dan de aanwezigheid van noodverlichting. Ook de felheid van de noodverlichting en de werking moet bijvoorbeeld telkens weer worden gecontroleerd. Het kan zelfs zo zijn dat, bij achterstallig onderhoud, de toegang tot het gebouw versperd wordt. Net zolang totdat het in orde is. Dat kan u natuurlijk veel geld gaan kosten. Wij helpen u graag dit te voorkomen.

Waarom Hertek bij Van der Molen een goede keuze is

Van der Molen is één van de officiële dealers van Hertek. Wij weten goed de weg om het juiste product te kiezen. Natuurlijk houdt veiligheid meer in dan alleen het juiste product kopen. Wij helpen u daarom graag van A tot Z. Van der Molen heeft kennis en ervaring in huis en zet dit op betrokken wijze in, zodat u zich veilig voelt.

Meer weten over Hertek producten? Neem gerust contact op met ons. Wij helpen u graag.

Wilt u gerust zijn over de veiligheid in uw villa of bedrijfspand? Maak dan vrijblijvend een afspraak met ons.

Hertek noodverlichting

Wij denken met u mee!

Als familiebedrijf zit maatwerk, persoonlijke aandacht en kwaliteit in ons DNA. Wij denken vérder dan gevraagd. Het leveren van camerasystemen is specialistisch werk, met name door de vele mogelijkheden van toepassing. Wij hebben onze vakkundige specialisten die u de weg kunnen wijzen in alle mogelijkheden die er op dit vakgebied zijn. Zij kunnen in overleg met u een camerasysteem leveren dat bij de vereisten, de situatie en uw eigen en/of bedrijfswensen past. Uw camerabewaking is bij ons in vakkundige handen.

Wilt u meer weten?

U kunt geheel vrijblijvend een afspraak maken met één van onze adviseurs om uw vragen en wensen op het gebied van camerabewaking te bespreken.

Wij zijn gecertificeerd partner van:

CCV gecertificeerd

Het Centrum voor Criminaliteitspreventie en Veiligheid (CCV) werkt aan een veilig en leefbaar Nederland. Wij werken volgens de richtlijnen van het CCV en worden daarop ook beoordeeld in onze jaarlijkse audit. U bent als klant op deze wijze verzekerd dat wij onze organisatie goed op orde hebben en een betrouwbare partner zijn voor uw camerabewaking.