• Het laatste nieuws

    Het laatste nieuws

    op het gebied van veiligheid.

Echt Alarm Garantie van VDM

Een goede brandveiligheid creëert niet alleen een veilige omgeving voor de aanwezige personen maar geeft ook de rust waarin de dagelijkse werkzaamheden ongestoord kunnen plaatsvinden.

Frequente ongewenste brandalarmen dragen daarin niet bij en zullen zelfs de alertheid bij een echte brand doen verminderen. De CerberusPRO solution partner beseft dit en geeft u nu de echt brandalarm garantie. Brandmeldinstallaties moeten een brand vroegtijdig herkennen. Niet alleen om de schade te beperken, maar ook om een eventuele ontruiming mogelijk te maken. Voorwaarde voor tijdige branddetectie zijn betrouwbare brandmelders. Hoe gevoeliger de brandmelders, hoe waarschijnlijker dat ze ook op verschijnselen reageren die niets met brand te maken hebben.

Met als resultaat ongewenste of onechte brandmeldingen. Dus luidt de eis: gevoelig voor echte brandverschijnselen en daarnaast ongevoelig voor misleidende gebeurtenissen. Het CerberusPRO brandmeldsysteem voldoet aan deze eis dankzij de uitzonderlijke ASA technologie. De unieke signaalanalyse en werking van de CerberusPRO melder is zo nauwkeurig dat eenduidig herkenbaar is of het om een echte brandmelding gaat of niet. De CerberusPRO solution partner verzekert u dat ongewenste brandmeldingen tot het verleden behoren. Om deze uitspraak nog meer kracht bij te zetten, ontvangt u een vergoeding mocht er zich toch een ongewenst alarm voordoen.

De condities voor deze Echt-Alarm-Garantie zijn helder, eenvoudig en staan vermeld op het Echt-Alarm-Garantie certificaat. De Echt alarm garantie, zodat u zich kunt bezig houden met de dingen die er werkelijk toe doen. Bel met 053 460 90 10 en vraag naar de mogelijkheden.

Andere oplossingen die wij voor u hebben