• Specialist in camerasystemen

  Specialist in camerasystemen

  Altijd zicht op uw zaken.
 • Specialist in camerasystemen

  Specialist in camerasystemen

  Altijd zicht op uw zaken.

Camera-detectie

Camerabewaking wordt steeds vaker ingezet om inbraak en diefstal te voorkomen. Dat is niet zo gek, het is immers een zeer effectief preventiemiddel. Mocht u toch te maken krijgen met ongewenste bezoekers? Dan kunnen wij ervoor zorgen dat u of de meldkamer een seintje krijgt, waarna direct gehandeld kan worden. Onze camerasystemen lenen zich niet alleen perfect om uw kostbare bezittingen in de gaten te houden. Het analyseren van bezoekers en klantgedrag door middel van een slim camerasysteem? Ook dat behoort tot de mogelijkheden.

Totaaloplossingen op maat

Als het gaat om camera-observatiesystemen en camera-detectiesystemen is het aanbod enorm en zijn de mogelijkheden eindeloos. Van der Molen Beveiligingstechniek levert camerasystemen en bijbehorende IP-toepassingen voor allerlei doeleinden. Daarbij kunt u denken aan het (op afstand) bewaken van bedrijfspanden, terreinen, personen, objecten, particuliere woningen en meer, maar kunnen camerasystemen ook ingezet worden voor een legio aan marketingdoeleinden.

Van analoge camerasystemen tot slimme IP-oplossingen, bij Van der Molen Beveiligingstechniek vindt u een schat aan expertises onder één dak. Als het gaat om de technische aspecten en het beheren van opslagservers en gebruiksvriendelijke software, maar ook het doel waarvoor camerabewaking wordt ingezet. Dit laatste is van groot belang, omdat u te maken krijgt met een strikte wet- en regelgeving. Het inzetten van camerabewaking is dan ook specialistisch werk. Extra reden om u goed te laten informeren door een ervaren en betrouwbare partner met kennis van zaken.

Daarom kiest u voor Van der Molen Beveiligingstechniek

 • Oplossingen op maat
 • 24 uur per dag bereikbaar
 • Geavanceerde camerasystemen en intelligente IP-oplossingen
 • Persoonlijk advies, ontwerp, installatie én onderhoud
 • Kennis van de geldende wet- en regelgeving

Meer weten over onze camerasystemen, advies over hoe u uw woning of bedrijfspand beter kunt beveiligen tegen ongewenste bezoekers of een compleet voorstel op maat?

Kortom: zoekt u een betrouwbare partner die écht met u meedenkt? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

 • 101.630 vernielingen

  101.630 vernielingen

  11.420 opgehelderd.


  90.210 onopgelost!
  Bron: Centraal Bureau voor de Statistiek, Den Haag/Heerlen 19-1-2017

Andere oplossingen die wij voor u hebben