• Van der Molen Beveiligingstechniek BV

    Van der Molen Beveiligingstechniek BV

    Gun uzelf een veilig gevoel.

Specialist in beveiliging sinds 1963

Onze passie voor veiligheid gaat meer dan een halve eeuw terug. Tot 1963, om precies te zijn. In ruim 50 jaar is Van der Molen Beveiligingstechniek van een klein familiebedrijf uitgegroeid tot een allround dienstverlener op het gebied van beveiliging. Ons geheim? Altijd blijven innoveren als het gaat om nieuwe technologieën en systemen, maar daarbij nooit de traditionele waarden waarmee ons familiebedrijf groot is geworden uit het oog te verliezen.

Door de jaren heen, altijd bij de tijd...


In 1963 legt J.G. van der Molen met een elektrotechnisch installatiebedrijf de basis voor het huidige Van der Molen Beveiligingstechniek. Onder de naam Electro J.G. van der Molen B.V. groeit de eenmanszaak uit tot een bekende naam in de regio, met kwaliteit en service als belangrijkste pijlers.Het ondernemersbloed kruipt waar het niet gaan kan. In 1996 treedt zoon Guido van der Molen in de voetsporen van zijn vader. Samen met zijn vrouw Anita neemt hij het familiebedrijf over. Met een frisse toekomstvisie, groeit Van der Molen onder leiding van Guido en Anita uit tot een gecertificeerd inbraak- en branddetectiebedrijf met tientallen medewerkers. Waar Guido verantwoordelijk is voor de algehele leiding en de technische knowhow, zorgt Anita voor het personeelsbeleid.  Met inbraak- en branddetectiesystemen, camerabewaking, toegangscontrole en noodverlichting als belangrijkste specialisaties, besluiten Guido en Anita in 2004 verder te gaan onder de naam Van der Molen Beveiligingstechniek.

Anno nu


In ruim 50 jaar is Van der Molen Beveiligingstechniek uitgegroeid tot een allround dienstverlener, waar u terecht kunt met de meest uiteenlopende beveiligingsvragen. Als gecertificeerd Borg Beveiligingsbedrijf én gecertificeerd branddetectiebedrijf is Van der Molen Beveiligingstechniek in staat om maatwerk te leveren dat aan strikte kwaliteitseisen voldoet.  Hoewel er in meer dan 50 jaar een hoop is veranderd, staan onze belangrijkste pijlers nog altijd overeind. Die Twentse nuchterheid waarmee ons familiebedrijf groot is geworden? Die ziet u nog altijd terug in onze persoonlijke manier van werken, onze korte communicatielijnen én onze ervaren en gemotiveerde medewerkers, die onze klanten dag in dag uit voorzien van eerlijk en praktisch advies.Benieuwd naar onze oplossingen om veiliger te wonen, te werken en te leven? Bekijk hier onze diensten of neem direct contact op voor een persoonlijk en vrijblijvend advies op maat.

 

Andere oplossingen die wij voor u hebben