fbpx

Vakwerk van
familiebedrijf
Van der Molen
Beveiligingstechniek

Ons belangrijkste product:

Uw gevoel van veiligheid

Brandbeveiliging

De eerste 5 jaar na een brand overleeft 70% van de getroffen bedrijven niet. Hoe goed heeft u de brandveiligheid in uw bedrijf geregeld? Van der Molen Beveiligingstechniek kijkt en denkt graag met u mee en past de beste technieken op dit gebied toe. Wij kunnen er voor zorgen dat uw brandveiligheid in uw bedrijf of instelling op het vereiste en gewenste niveau komt.
Een vroege detectie loont!

Lees meer

Inbraakbeveiliging

Een inbraakdetectiesysteem dat uitstekend aansluit bij de vereisten van verzekeraar, maar ook bij uw eigen en/of bedrijfswensen. Met onze jarenlange ervaring en expertise op het gebied van inbraakdetectie staan wij u graag ter zijde.

Lees meer

Bewakingscamera’s

Camerabewaking is een steeds zichtbaarder onderdeel geworden van onze samenleving. En dat is niet zo gek, het is immers een zeer effectief preventiemiddel. En Van der Molen doet dat met eigenzinnige ‘groene’ producten….

Lees meer

Toegangscontrole

Mogen medewerkers in ieder kantoor komen? Ook in uw kantoor, als u er niet bent? En het magazijn? En hoe is dit voor klanten, leveranciers en andere (on)genodigden? Als bedrijf of organisatie wilt u natuurlijk gastvrijheid uitstralen, maar dat wringt vaak met het beschermen van data en goederen. Wij kunnen door toepassing van intelligente toegangscontrolesystemen helpen om uw goederen, data en mensen te beschermen en daarnaast toch gastvrij te zijn!

Lees meer

Noodverlichting

Stelt u zich voor; door brand valt de stroom uit. Hoe vinden de mensen in uw bedrijfspand, school of instelling door de rook of door het donker de weg naar buiten? Noodverlichting wijst dan de weg naar buiten en redt daarmee levens! Hoezo bijzaak?

Lees meer

Wij werken met: